8 Şubat 2013 Cuma

Okul dizilerine tepki yağıyor. Bir hafta önce yayına başlayan “Bizim Okul” dizisine, yayınlandığı gün bin 689 şikayet geldi. RTÜK’e 2-4 Şubat tarihlerinde 2 bin 13 şikayet ulaştı.
Zeki Alasya ve Cem Davran gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Bizim Okul” dizisinin yayınlandığı gün bin 689 adet, yani o dünkü şikayetlerin yüzde 94′ü oranında şikayet geldi.
Dizinin seyirciyi rahatsız etme nedenleri arasında ilk sırada “kişilik haklarını ihlal ve iftira ile hakaret”, ikinci sırada “çocuk ve gençlerin olumsuz etkilenmesi”, üçüncü sırada ise “eğitime aykırı, zararlı yayın” yer aldı.

Bizim Okul Dizisine Rekor Şikayet!

7 Şubat 2013 Perşembe

TARKAN- Kayıp

Süper tarkan şarkılarını dinleyin


TARKAN- Kayıp

Kameralı Chat
Görüntülü sohbet yapmak isteyenler, neden ücretli webcam sitelerini terciğ ediyor.
Sesligeceler kameralıchat odalarımızı gördünüzmü.
Yeni odalarımızda keyifli webcam yaparken sıcak dostluk, arkadaşlık yapmak istermisiniz.
İyiyi güzelini arayan, titiz insanların güvenli kameralı chat merkezlerini aradıklarını biliyorsunuz.
Sesligeceler görüntülü sistemlerinde huzur içinde chat yapabilirisiniz.
Giriş için anasayfamızdaki chat girişine tıklayın.
Kameralı Chat
Kameralı Chat

Kameralı Chat

Go Karttaki Feci Ölüm

Gençlerin eğlenerek kullandıkları go kartta inanılmaz kaza. Bir alışveriş merkezinin otoparkındaki pistte bindiği go-kartla bariyerlere çarpması sonucu başı koparak hayatını kaybeden genç kızın cenazesi İstanbul’daki Adli Tıp Kurumu’na getirildi. 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan’ın cenazesi nakil aracıyla saat 20: 00 sıralarında getirildi. Adli Tıp Kurumu’ndaki kayıt işlemlerinin ardından genç kızın cenazesi otopsi için içeriye alındı. Umarım gerekli önlemler alınır.

FOTOĞRAFLI – İstanbul / Bahçelievler


Go Karttaki Feci Ölüm

Sesli Chat
Chat kökenli seslichat odalarımız açıldı.
Seviyeli kaliteli sesli chat arayanların bir araya geldiği sitemizde sizlerin unutamıyacağı muhteşem eğlenceli dadikalar sizleri bekliyor.
Her aksam canlı sazlı, sözlü muhabbetlerin olduğu seslichat sitesinde sizler eminim ücretsiz chat yapmanın ayrıcalığını göreceksiniz.
Sesli chat odalarında chat artık bedava.
Sevdiklerinizle huzurlu sohbet, muhabbet arıyorsanız doğru adrestesiniz.
Sitemizin sesli chat odalarına giriş, için anasayfamızdaki chat girişe tıklayınız lütfen.
Sesli Chat
Sesli Chat

Sesli Chat

Sesli sohbet
Sesligeceler seslisohbet odalarımıza hoşgeldiniz.

Seviyeli farkli bir Ortamda bulunup hem gülüp hemde sesli sohbet yapmak istiyorsaniz dogru adresdesiniz. Sitemizde bulunan birbirinden güzel odalarda farkli faliyetlere sizlerde katila bilir hem görüntülü hemde yazili sohbet etme imkaniniz vardir. Giris yazan yere tiklamaniz yeterlidir.
Ölçülü, kaliteli muhabbet arayanların terciği sitemizin genel kurallarınada uyulmasını rica ediyoruz.
Sitemizde Din, Dil ve ırk Ayrımı yapmak Kesinlikle Yasaktır, Her Odanın Kendisine özgün kuralları vardır ve bu kurallara kesinlikle uyulması gerekmektedir Oda kurallarına uyulmaması Halinde Oda Sorumluları Tarafından uyarı verilecektir, Arka Arkaya verilen uyarılara uyulmaması halinde ise kurallara uymayan arkadasın seslisohbet odalarına girisi yasaklanacaktır.
Sesligeceler.com Sesli sohbet odaları neşeli keyifli zamanlar sunar.
Sesli sohbet odalarımıza giriş için anasayfadaki chat girişine tıklayınız.
Sesli sohbet
Sesli sohbet

Sesli sohbet

Benim için üzülme

www.beniaffet.pro http ile tüm bölümler sizlerle… Benim İçin Üzülme 9. Bölüm Full İzle, Benim İçin Üzülme Son Bölüm Full İzle, Benim İçin Üzülme Full İzle, Benim İçin Üzülme Full,Benim İçin Üzülme 01 Ocak 2013, Benim İçin Üzülme 9, Benim İçin Üzülme Son, Dizi İzle, Dizi İzle,

Benim için üzülme